OANA MANEA MOST BEAUTIFUL ROMANIA

OANA MANEA MOST BEAUTIFUL ROMANIA

MOST BEAUTIFUL ROMANIA 2009 OANA MANEA

MOST BEAUTIFUL ROMANIA 2009 OANA MANEA

OANA MANEA MOST BEAUTIFUL ROMANIA 2009

OANA MANEA MOST BEAUTIFUL ROMANIA 2009


LAURENT TOURETTE

LAURENT TOURETTE
Haute Coiffure

ALIZE By Laurent Tourette

ALIZE By Laurent Tourette
Beauty Therapy

ALIZE By Laurent Tourette

Totusi vreau cel putin să vă vorbesc despre experienta mea cu tunsul.
Mi-am făcut programare prin telefon, nu primisem nici o recomandare despre acest salon care se află în Cora Lujerului dar asa am vrut eu mai ales că am văzut acel by Laurent Tourette. Că să mă duc la el însusi nu știu câte sute de lei as fi dat!
M-am tuns cumva în scări si cu cărare pe o parte si îmi place. Serviciile au fost okay iar tipa care m-a tuns a fost drăgută. Mi-a arătat de două ori cât o să îmi taie din păr... Nimeni de acolo nu părea genul acela cu fite cum mai sunt unii prin saloane. Tunsul si spălatul si coafatul au avut un pret rezonabil
Nu m-am vopsit încă, dar urmează, nu știu dacă o să mă mai duc tot acolo pentru că nu mă încântă ce vopsele au. L'oreal Professionnel Majirel nu stiu ce... Am pornit de la ideea că dacă tot mă vopsesc la salon măcar să aleg o vopsea Joico sau Tigi.
Însă...trebuie să vă mărturisesc că tipa a folosit la coafat un produs de styling de la L'oreal Professionnel care era super, oferea o fixare medie dar în același timp părul rămânea mătăsos si mirosea divin. Am întrebat-o ce este si mi-a spus că e o ceară sub formă de spray, dar că nu o au la vânzare...Hmm Sunt EXCELENTI

Aristocrat Events Hall

Aristocrat Events Hall
Best Events Location

MOST BEAUTIFUL ROMANIA

Prima editie Most Beautiful Romania, a luat sfarsit...
Pe parcursul a trei seri, cele 21 de concurente s-au bătut pentru obţinerea titlului de "cea mai frumoasă", acestea fiind supuse la patru probe de departajare - ţinute casual, rochii de seară, lenjerie intima şi proba de cunoştinţe generale. Juriu a fost compus din: Radu Pietreanu - preşedinte, şi membrii: Adina Buzatu - stylist, Daniel Mărgărit - designer Casa de blănuri MG, Raluca Badea Ionescu - make-up artist, Roxana Tanase - manechin Famous Fashion, Mirela Dinică - redactor Libertatea, Georgiana Tucan- redactor Click

Radu Pietreanu nu a ratat ocazia de a fi manechin în seara de gală şi urcat pe podium îmbrăcat cu o haină din blană de lup, din colecţia Casei de blănuri MG, designer Daniel Mărgărit.

Ilinca Vandici a fost prezentatoarea concursului

Actriţa Crina Matei a fost mireasa colecţiei creatoarei Geanina Punkosti, iar Ilinca Vandici a fost gazda evenimentului pe parcursul celor 3 zile de concurs. Show-ul a fost susţinut muzical de Sonia Trifan, trupa Dolls, Pasha şi corpul de balet de copii Passitos de la Şcoala de dans a Elenei Gheorghe.

La finalul evenimentului o parte dintre concurente împreună cu Radu Pietreanu şi Daniel Mărgărit, dar şi cu organizatorii Daniel Dumbravă, Monica Călugăru si Alexandra Popescu, au mers în clubul Princess, unde au urmărit-o dansând pe câştigătoarea concursului Oana Craioveanu. Aceasta a animat atmosfera din club, Radu Pietreanu nedeslipindu-şi ochii de pe ea toată noaptea.


joi, 3 decembrie 2009




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu